Interieurstylist of Interieurontwerper?

Gepubliceerd op 19 oktober 2021 om 15:05

Wie schakelt u in en waarvoor?

 

Een Interieurstylist kan u helpen bij de ‘finishing touch’. Het maken van de sfeer, het op elkaar afstemmen van kleur, materiaal, meubelopstelling en accessoires. En helpt u met het (af)stylen van uw ruimte. Is op de hoogte van de laatste trends, do’s en don’ts. Koopt desgewenst de juiste accessoires voor u in of gaat samen met u shoppen.

Een Interieurontwerper helpt u vanaf de ‘basis’. Bijvoorbeeld bij uw verbouwingsplannen of verhuizing en wordt in een eerder stadium betrokken om u te helpen bij de ruimtelijke indeling, en indeling van functies, de routing en het keuzeproces en begeleid u desgewenst tijdens het proces van begin tot eind. Hier komt vaak maatwerk bij kijken van (kleine) bouwkundige aanpassingen tot interieurontwerpen op maat om deze perfect te laten aansluiten op uw persoonlijke wensen.

Er is dan ook een duidelijk verschil in wat u kunt verwachten van een Interieurstylist of Interieurontwerper. En er gelden dan ook andere tarieven. Voor beiden geldt dat de investering zich al gauw terugverdient door vooraf juiste keuzes te maken, om teleurstelling achteraf te voorkomen.