• WEBSHOP IML DESIGNED COLLECTION LIVE!
  • UNIEKE STUKS DESIGN LAMPEN TEGEN STERK GEREDUCEERDE PRIJS

Events

IML Designed neemt deel aan het WOONEVENT bij GROENCENTRUM WITMARSUM van 25 februari t/m 4 maart 2023. Reserveer snel een plekje voor de Workshop Moodboard maken of een Speeddate met mij als u 1op1 wilt brainstormen over de inrichting van uw huis.

 


IML Designed neemt deel aan de VT WONEN & DESIGNBEURS in VIJFHUIZEN, Expo Greater Amsterdam van 4 t/m 8 oktober 2023. Reserveer snel een plekje voor GRATIS INTERIEURADVIES van 45 minuten. Standnummer 6.180 COTAP/AMBIANT Vloeren.

Neem vooral zoveel mogelijk mee als plattegrond, foto's en stalen. Dit helpt om de tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Mooie gelegenheid om 1op1 met mij te brainstormen over de inrichting van uw huis.

Heeft u verhuis-, verbouw- of nieuwbouwplannen? Dan is dit de beurs waar u volop inspiratie op kunt doen op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord. 

https://vloerstylist.nl/


IML Designed neemt deel aan de FLEXA KLEURADVIESDAGEN bij o.a. KARWEI in SNEEK op 14 oktober 2023. Reserveer snel een plekje voor GRATIS KLEURADVIES van 30 minuten. Neem vooral ter voorbereiding zoveel mogelijk mee als plattegrond, foto's en stalen.

Dit helpt om de tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Mooie gelegenheid om eens 1op1 met mij te brainstormen over de kleur in uw huis. 

FLEXA Kleur van het jaar 2024 is Sweet Embrace