Events

IML Designed neemt deel aan het LENTE 10 DAAGSE EVENT bij GROENCENTRUM WITMARSUM vanaf 21 MAART 2024. Reserveer snel een plekje voor een van de Workshops of een Speeddate met mij als u 1op1 wilt brainstormen over de inrichting van uw huis.

https://www.groencentrumwitmarsum.nl/webshop/events


IML Designed neemt deel aan de HISTOR KLEURADVIESDAGEN bij o.a. GAMMA in Drachten op zaterdag 29 juni 2024.

Reserveer snel een plekje voor GRATIS KLEURADVIES van 30 minuten. Neem vooral ter voorbereiding zoveel mogelijk mee als plattegrond, foto's en stalen.

Dit helpt om de tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Mooie gelegenheid om eens 1op1 met mij te brainstormen over de kleur in uw huis. 

https://www.gamma.nl/kleuradviesdag

Even sparren met mij tijdens DE INTERIEURADVIESDAGEN bij Bergstra Wonen in Sneek op zaterdag 3 februari 2024. Geef je snel op voor een GRATIS 45 minuten Speeddate Interieuradvies. Mooie gelegenheid om eens 1 op 1 met mij te brainstormen over de inrichting van je huis.

Neem ter voorbereiding een plattegrond van de woning, enkele foto's van de huidige situatie en eventueel stalen, sfeer-/stijlbeelden en foto's die je wellicht al hebt verzameld mee. Zo kunnen we de tijd zo efficiënt en effectief mogelijk gebruiken.

45 Minuten is een mooi begin om even te sparren en je plannen te toetsen. Ook handig om je vragen alvast op te schrijven, zodat wij ook zoveel mogelijk vragen kunnen behandelen. 

Tijd tekort? Dan kunnen we altijd een vervolgafspraak inplannen bij je thuis of bij Bergstra Wonen.IML Designed neemt dit jaar opnieuw deel aan de VT WONEN & DESIGNBEURS in VIJFHUIZEN, Expo Greater Amsterdam van 1 t/m 6 oktober 2024. Reserveer snel een plekje op 2 of 3 oktober voor GRATIS INTERIEURADVIES van 45 minuten.

Standnummer (volgt nog) COTAP/AMBIANT Vloeren.

Neem vooral zoveel mogelijk mee als plattegrond, foto's en stalen. Dit helpt om de tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Mooie gelegenheid om 1op1 met mij te brainstormen over de inrichting van uw huis.

Heeft u verhuis-, verbouw- of nieuwbouwplannen? Dan is dit de beurs waar u volop inspiratie op kunt doen op het gebied van wonen in de breedste zin van het woord. 

 


IML Designed neemt deel aan de FLEXA KLEURADVIESDAGEN bij o.a. GAMMA in Emmeloord op 13 januari en in Drachten op 17 februari 2024. Reserveer snel een plekje voor GRATIS KLEURADVIES van 30 minuten. Neem vooral ter voorbereiding zoveel mogelijk mee als plattegrond, foto's en stalen.

Dit helpt om de tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Mooie gelegenheid om eens 1op1 met mij te brainstormen over de kleur in uw huis. 

FLEXA Kleur van het jaar 2024 is Sweet Embrace


IML Designed neemt deel aan de TUINADVIESDAGEN bij GAMMA op 2 maart 2024. Reserveer snel een plekje voor een TUINADVIES van 30 minuten. Neem vooral ter voorbereiding zoveel mogelijk mee als plattegrond en foto's van je tuin.

Dit helpt om de tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Mooie gelegenheid om eens 1op1 met mij te brainstormen over jouw tuin. 

Heb jij ook al lentekriebels? En zie ik jou op 2 maart as?