Projecten

 

Een greep uit de mooie opdrachten die ik heb mogen doen en die een podium verdienen. Elke opdracht weer anders en waar ik met net zoveel liefde aan heb gewerkt. Het geeft een goede indruk van mijn kwaliteiten, stijl en servicelevel. En ook geeft het de bevlogenheid en vakmanschap weer van de partijen waarmee ik samenwerk om uw wens zo goed mogelijk te vervullen. Het vak van Interieurontwerper kan niet worden uitgeoefend zonder een betrouwbaar netwerk. Allen dragen zij bij aan het eindresultaat van uw opdracht. En daar ben ik trots op.


Recent opgeleverd

 

Review particulier

Heel professioneel opgepakt door Nicoline! Ze heeft ons goed geholpen met het inrichten van de woonkamer en keuken. Hiervan eerst een Interieurontwerpplan gemaakt met onze wensen en daarna zijn we samen gaan winkelen bij verschillende leveranciers als Interiors DMF, PTMD, Keijser & Co. Heel persoonlijk wat erg fijn was en toch professioneel. Echt top!

Review particulier

It was difficult to resist such a special house, in such a great location in Haarlem. We have everything we need around the corner. Vijfhoek is like a little village in Haarlem.

We wanted to change the look of what we had in all the rooms, but didn't know where to start. The biggest problem was that we intend to sell the house and move to France within a couple of years and therefore we needed furniture that could easily move to a country house in France and be able to move the pieces from room to room and group them differently. We looked at a lot of different shops but could never settle on anything because I am very insecure when it comes to styling the house. I know what I like but lack confidence when it comes to putting things together. What we especially liked from Nicoline was that she asked very pertinent questions about what we wanted. She came to our house to have a look around in order to have a better feel of what we wanted and what would fit best to us and our house. Her help was invaluable. She didn't want just to sell us furniture or else, she wanted to make sure we bought what was right for us. We were very impressed with the level of service she provided. I learned a lot about what works, what doesn't and why when doing a room.


Review particulier

We are extremely satisfied with the work Nicoline has done for us. We requested her to make a design for the groundfloor of our house, including replacing the old kitchen, flooring and coming up with ideas for lighting and decoration. She was involved in the entire process (from requesting quotes, to talking with the Kitchen supplier, Flooring team, main Contractor etc.). Nicoline is extremely friendly, driven and flexible. She was always willing to think along with us, and did everything as we wish. We are very happy with our new interior. Thank you so much Nicoline!

Review particulier

Behalve een nieuwe indeling en het opfrissen van de woonkamer wilden wij ook dat onze jongens ieder een eigen slaapkamer kregen. Beiden wilden graag een Hoogslaper en deze zijn naar het idee van Nicoline op maat gemaakt. Ook misten wij bergruimte en zo zijn er ook extra kasten op maat gemaakt, zodat wij de ruimte zo efficiënt mogelijk konden gebruiken en het geheel een rustige uitstraling kreeg. Wij hadden veel spullen verzameld in de jaren en hier heeft Nicoline ons ook in geholpen om overzicht te creëren in de spullen waaraan wij gehecht waren en weer een nieuwe plek verdienden en daar waar wij afscheid van konden nemen. De werkruimte wilden wij graag beneden hebben, maar wel als aparte plek. Wij wilden niet aan de keukentafel werken. Hier heeft Nicoline ook een mooie ruimte voor gecreëerd waar wij heel blij mee zijn.

Verkoopstyling

Tip van Nicoline! Het is de kunst van het weglaten. De koper kiest voor jouw woning, niet voor jouw interieur. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke spullen tijdelijk op te bergen, zodat er een neutrale sfeer overblijft waarin de koper de potentie van jouw woning ziet. 


Review particulier

Nicoline is superenthousiast, doortastend zonder opdringerig te zijn, deskundig met een gezond portie lef om net out of the box te denken. Heel vriendelijk en snel vertrouwd en eigen, dus een aanrader om te sparren en je huis een frisse en mooie look te geven. Denkt echt mee, stuurt later nog ideeën en foto’s op en vraagt hoe het bevalt.

Review zakelijk

Wij verhuisden als Makelaarskantoor naar een van de mooiste villa's in Haarlem. Wij wilden onze klanten daar een warm ontvangst geven. Anders dan een kille koude kantooromgeving. Nicoline dacht van begin tot eind met ons mee in de sfeer, het kleurgebruik en de indeling van de ruimtes. Wij hadden gelijk een klik en het gevoel dat wij bij Nicoline in goede handen waren. Zij had toentertijd een prachtige stoffenwinkel in het centrum van Haarlem. Met een enorme keus aan kleurrijke stijlvolle stoffen die pasten bij wat wij uit wilden stralen. Wij waren superblij met haar advies.

Review particulier

Nicoline heeft ons heel goed laten zien wat er mogelijk is qua sfeer en ook praktisch gebruik van ons Clubhuis. Het Clubhuis werd ook zo nu en dan verhuurd en daar moest ook rekening mee gehouden worden. Zodat er 's avonds ook een kaartje gelegd kon worden door de Kaartclub. Het was nog even puzzelen met het budget, maar wij hebben een heel goed beeld gekregen van ons Clubhuis van de toekomst. Dank Nicoline.


Chaletbouw 

Met de huidige krapte op de huizenmarkt neemt de vraag naar tijdelijke bewoning steeds meer toe. Tijdelijk of als investering. Als Zorgwoning, Tinyhouse, Vakantie-/Recreatiewoning of 2e Huis? Het kan allemaal. Laat ons uw chaletdroom weten en wij denken graag met u mee.

In samenwerking met Bart Drost Chaletbouw is dit de eerste van hopelijk vele opdrachten die wij mogen realiseren. Er wordt met man en macht in Workum gewerkt om dit Chalet aan de wensen van onze eerste opdrachtgever te laten voldoen. Een nieuwe richting en nieuwe uitdagingen die voor ons liggen en dat geeft mij als Interieurontwerper veel energie om mij in de talloze nieuwe mogelijkheden te verdiepen. 

Chalets Met Liefde ontworpen mag dan ook als extra bedrijfsactiviteit toegevoegd worden.


IML Designed - Interieurs Met Liefde Interieurontwerp wil graag je feedback. Post een review op ons profiel. https://g.page/r/CUKF3vuGvgUtEAo/review