Kleur bekennen!

Gepubliceerd op 21 oktober 2021 om 12:17

Kleur in het interieur en het combineren van stijlen, vormen, patronen en materialen is waar ik al jaren fan van ben. En wat ik al jaren meeneem in mijn ontwerpen. En het mag?! Het is zelfs een 'must' in deze tijd, waar 'Mix & Match' ook nog eens trend is. 

Maar let wel op! 

Trend of niet? Kleur doet namelijk veel met onze gemoedstoestand en gevoel van welbehagen. Kies daarom altijd een kleur in je interieur waar je van houdt. Niet omdat het nu trend is. En, een kleur die je niet alleen op het eerste oog aanspreekt, maar ook daarna. Dan zul je er langer plezier van hebben. Door te kiezen voor kleuren die nu trend zijn, maar waar je eigenlijk niet van houdt ga je uiteindelijk spijt krijgen. Zie het als met kleding. Je hebt altijd een aantal favoriete kleuren en kledingstukken die je nooit vervelen.

En door vervolgens te durven spelen met vorm, materiaal en kleur geef je je interieur eigenheid en kun je het ook naar de huidige tijd trekken. Maar een interieur creëren wat bij je past, waarin jij je thuisvoelt is het allerbelangrijkst. En niet omdat het nu trend is, maar omdat het van jou is.

Mijn advies; Durf te kiezen voor wat bij jou past, wat jouw persoonlijkheid weergeeft. Geef je interieur jouw 'Personal Touch'!

Liefs, Nicoline