Voorstellen

Nicoline de Liefde is mijn naam. Ik ben Interieurontwerper en eigenaar van Interieurontwerpstudio IML Designed (Interieurs Met Liefde) gevestigd in Sneek. Een fantastisch vak wat ik met veel liefde en passie voor interieur en architectuur sinds 2005 uitoefen in van origine Haarlem en tegenwoordig gevestigd in Sneek. In 1997 heb ik de opleiding Binnenhuisarchitectuur aan de Kunstacademie Artibus in Utrecht gedaan.

Na eerst enkele jaren in het toerisme werkzaam te zijn geweest, waaronder ook in het buitenland, heb ik mijn koers daarna definitief verlegd en wilde ik meer doen met het bedenken en ontwerpen van interieurs. Ik ben ervaring op gaan doen bij een leverancier in meubelen en woonaccessoires en heb zo het aanbod en de markt goed leren kennen. Vervolgens ben ik via een projectinrichter uiteindelijk voor mijzelf begonnen in Haarlem. Ik opende in 2005 mijn eigen Interieurwinkel, gespecialiseerd in stoffen en zitmeubelen onder het Spaanse label KA International. Deze kleurrijke stoffen gaven letterlijk 'veel stof om over te praten' en interieurbladen als Ariadne at Home en More Than Classic wisten mij voor foto's al snel te vinden. 

Ik heb heel wat huizen van Haarlem tot Den Helder mogen voorzien van de mooiste en vooral kleurrijkste interieurs. Het kan u ook niet ontgaan zijn dat ik een voorliefde voor kleur heb. Hoewel ik de warmte in het combineren van de neutrals ook graag opzoek en ton-sur-ton interieurs ook met liefde voor u ontwerp. Balans is waar het om gaat. 

Ik zoek vaak naar contrast, flexibiliteit, rust, maar ook spanning in mijn ontwerpen in vorm en kleur, en ontwerp vanuit harmonie en balans door het terug laten komen van elementen. Ik denk in mogelijkheden en zoek naar oplossingen voor de beperkingen waar u tegenaan loopt.

Sinds 2009 opereer ik van huis uit wat mij veel vrijheid geeft. Ik nodig u nu graag uit in de mooiste showrooms van voornamelijk Nederlands fabrikaat. Ik heb veel productkennis op het gebied van Interieur- en Gordijnstoffen, van herstofferen van een meubel waar u bijvoorbeeld erg aan gehecht bent, tot nieuwe zitmeubelen waarbij een goed zitcomfort altijd een belangrijk uitgangspunt is.

Ik ontwerp daarnaast ook graag interieurs op maat, als kastenwanden (cinewall), kinderkamers of bijvoorbeeld kleine maatwerkaanpassingen aan uw huis. Zoals o.a. een aanbouw of kleine constructieve aanpassingen om uw leefruimte en woongenot te vergroten en deze nog beter te laten aansluiten bij uw wensen van nu. 

Uiteraard help ik u ook graag op weg bij het opnieuw stylen en/of herindelen van een van uw ruimtes of het geven van kleuradvies. Van een kort advies tot een compleet inrichtingsplan, waarbij ik van begin tot eind de regie houd is wat u van mij kunt verwachten.

Luisteren en meedenken met u als opdrachtgever, om zo goed mogelijk uw wensen in kaart te brengen om daarna tot een verrassend ontwerp te komen is mijn kracht.

Ik geloof in het samenvoegen van interieurs om zo eigenheid te creëren. Of dat nu in stijl, vorm, kleur of materiaal is. Durven, een tikkeltje lef tonen, daar komen de mooiste interieurs uit voort met het WOW-effect!

Ik vertel u met liefde meer over de verschillende mogelijkheden die ik u kan bieden. Neemt u gerust vrijblijvend contact op.

 


Media