Diensten

Als Interieurontwerper wil ik u graag ontzorgen door u werk uit handen te nemen, heldere ideeën en oplossingen aan te dragen en het keuzeproces voor u te vergemakkelijken. Want wat komt er veel op u af als u gaat verhuizen, verbouwen of de stap naar nieuwbouw heeft gemaakt, of wilt u uw droom van een 2e huis eindelijk realiseren. Of wellicht wilt u simpelweg eens een andere indeling uitproberen, kleur of totaal nieuw interieur? Tips bij het stylen van uw woning, zodat deze er aantrekkelijk uitziet voor de verkoop? Van uw bedrijf een inspirerende en motiverende werkplek maken voor uw medewerkers? Of een entree creëren waarmee u indruk maakt op uw klanten? Geen wens is hetzelfde. En uw wens staat bij mij centraal. Aan mij de taak om uw wensen te bundelen en deze te vertalen naar een goed kloppend plan, waarmee u verder kunt. Vanzelfsprekend ondersteun en begeleid ik u ook graag bij het realiseren van dit plan. Ik houd daarbij toezicht op gemaakte afspraken, de planning, en bewaak zo de uitvoering van het plan, uw budget, tot het uiteindelijke resultaat. U geeft daarin zelf aan tot hoever u van mijn diensten gebruik wilt maken.

 

Om een aantal voorbeelden te noemen waarbij ik u kan helpen;

 • Het herindelen/restylen van de ruimte
 • Het verkoopklaar maken van uw woning
 • Interieur-, kleur-, materiaal- of stylingadvies
 • Aankoopbegeleiding bij bijv. Keuken, Badkamer, Vloer, Gordijnen en/of Meubels
 • Interieurontwerp op maat, advies en realisatie 
 • Maatwerkoplossingen
 • Projectbegeleiding

Een goed ontwerp begint met een goede indeling van functies. Hoe gebruikt u de ruimte. De kleuren, materialen en styling volgen pas in een later stadium. Ik neem u mee in de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft. Door te luisteren naar uw wensen, plannen, ideeën, prioriteiten en budget slaag ik erin om te komen tot een eindresultaat waarin u met liefde zult wonen, werken, ontspannen of waar nieuwe ideeën ontstaan. Wilt u weten hoe ik u met liefde kan helpen uw plannen te verwezenlijken? 


Particulier

Zakelijk

Vindt u het moeilijk om een ruimte goed in te delen? Het maximale uit de ruimte te halen, zodat deze zowel een praktisch als ook een sfeervol en harmonieus geheel vormt? Dit vraagt om kennis, inzicht en gevoel om uw persoonlijke wensen om te zetten naar een concreet plan. Subtiele veranderingen kunnen vaak al een groot effect hebben. Maar waar begint u? Of wilt u wel eens wat anders, maar bent u bijvoorbeeld nog erg gehecht aan bepaalde meubelstukken? U vraagt zich af hoe u deze weer kunt inpassen in een nieuw huis of nieuwe indeling? Of wilt u juist helemaal opnieuw beginnen en alles nieuw aanschaffen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel keus is? Het is vaak lastig om het complete plaatje te blijven zien. Dat is nu juist waarin ik iets voor u kan betekenen. Is uw vraag nogal omvangrijk of juist klein? Stel hem gerust.

 

U wilt zich met uw bedrijf profileren, onderscheiden van de rest en een eigen identiteit uitstralen. Maar hoe pakt u dat aan? De eerste indruk van uw bedrijf is nogal van groot belang voor het vertrouwen wat uw klanten in uw bedrijf zullen hebben. Onderschat hierbij de waarde van de inrichting niet voor het welslagen van uw bedrijf. Deze speelt namelijk een essentiële rol in hoe u zich met uw bedrijf wilt positioneren en profileren. Een mooi ingericht kantoor, horecagelegenheid, B&B of hotel maakt niet alleen indruk, maar zal u automatisch meer klanten en positieve feedback opleveren. Ik ben hierin graag uw persoonlijke gids en help u een werkomgeving te creëren die niet alleen indruk maakt op uw klanten, maar ook een inspirerende en motiverende werkomgeving is voor uw medewerkers wat de werksfeer enorm zal bevorderen. Dit zal tevens bijdragen aan de productiviteit en de tevredenheid van uw medewerkers. Een win-win situatie.

 


Samenwerken?

Het vak Interieurontwerper kan niet worden uitgeoefend zonder een betrouwbaar netwerk. Zo werk ik in mijn projecten nauw samen met Projectontwikkelaars, Architecten, Interieurbouwers, Aannemers, Stoffeerders, Ateliers en Makelaars. Waarbij liefde voor het vak, een bevlogen, prettige en professionele manier van werken belangrijke kernwaarden voor mij zijn. Met als gezamenlijk doel, een blije en tevreden klant.

Samenwerken zie ik als de sleutel tot succes en een geslaagd eindresultaat. Samenwerken door elkaar te versterken. Een win-win situatie voor alle partijen en in het bijzonder onze gezamenlijke klant creëren.


Verkoopstyling

Wilt u uw huis verkopen? Dan komt daar nog veel bij kijken. U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk presenteren en voor de beste prijs verkopen. Ook als deze al leeg staat. U wilt de mogelijkheden van uw huis natuurlijk zo goed mogelijk laten zien en de ruimtes zo optimaal mogelijk tot hun recht laten komen. Ik kan u daarbij helpen. Denk hierbij aan

 • Verkoopstylingtips 
 • (Re)stylen 
 • Stylingpakketten
 • Woningfotogafie
 • Meubelhuur 
 • Modelwoning inrichten

Workshops